Hétfő 7:30-16:30 | Kedd 7:30-15:45 | Szerda 7:30-16:30 | Csütörtök 7:30-16:30 | Péntek 7:30-16:30 | Szombat Zárva | Vasárnap Zárva

Mivel foglalkozunk?

Termékeink

Faanyagok

Tovább >

Fémek

Tovább >

Műanyagok

Tovább >

Extrák

Tovább >

Faanyagok

Fenyő fűrészáru, épületfa, tűzifa, brikett fém- és műanyagipari termékek kereskedelme, síkosságmentesítő anyagok.

METALLO-PONT Áruházunk 2012 óta – de 30 éves tapasztalattal – szolgálja ki vásárlóit és megrendelőit minőségi termékekkel és szolgáltatásokkal.

Az áruház színesfém és ipari műanyag kínálata egyedülálló a dél-magyarországi régióban. Ez azért lehet fontos Önnek, mert vélhetően itt fogja megtalálni, amit szeretne. Ha pedig több dologra is szüksége van, akkor egy helyen beszerezheti azokat.

Csövek

Alumínium, sárgaréz és vörösréz, bronz lemezek, rudak, csövek, profilok, szalagok szinte teljes kínálata megtalálható nálunk.
Készleten tartunk az ivóvíz, a szennyvíz és a csapadékvíz elvezetéséhez szükséges cikkeket (KG, PVC, KPE, DRÉN csövek és idomok, ereszcsatorna rendszerek), bádogos termékeket, betonacélokat, HD hálókat, valamint horganyzott és festett kerítéselemeket, drótfonatokat, huzalokat, műanyag lemezeket, polikarbonát táblákat és rendszereket.

Áruházunk tevékenységét az épületfa értékesítéssel, és ezen anyagok teljes megmunkálásával – méretre vágással, gyalulással, áztatással és gombamentesítéssel – bővítettük, a szereléshez szükséges kötőanyagokkal, csavarokkal, kéziszerszámokkal, pác és felületkezelő anyagokkal, illetve sok más faiparral kapcsolatos egyéb termékkel.

Az épületfa értékesítése mellett cégünk tevékenységi körébe tartozik a tűzifa és brikett értékesítés is. Sok itt fel nem sorolt terméket is forgalmazunk, pl.: síkosságmentesítő, díszbádogos, és munkavédelmi eszközök, szerszámok, stb.
Szolgáltatásaink széleskörűek, színesfém, és polikarbonát termékek méretre vágását is elvégezzük.